Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Veel gestelde vragen

Betaald mijn verzekering het coachingstraject?

Cliënten kunnen de factuur indienen bij hun zorgverzekeraar teneinde vergoeding aan te vragen. De cliënt  dient zelf in de polisvoorwaarden van zijn/haar verzekeraar na te kijken of (een deel van) de sessies vergoed wordt. Medifa heeft hier geen enkele invloed op en kan derhalve geen garantie geven dat (een deel van) de sessies vergoed wordt.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Het bedrag dient zoals aangegeven worden overgemaakt of contant betaald te zijn na iedere sessie. Tenzij anders is overeengekomen. Wanneer het gefactureerde bedrag niet binnen het gestelde betalingstermijn op onze rekening staat, zal er een 1ste herinnering worden gestuurd. Hierna heeft u nog 7 dagen de tijd om te betalen. Mits nog niet betaald zal er een 2de en laatste herinnering worden verstuurd. Mocht de betaling dan nog niet rond zijn dragen wij uw gegevens over aan ons incasso bureau.

Binnen welk termijn kan ik mijn geplande afspraak annuleren?

U dient binnen 24 voor de geplande afspraak via de mail of telefonisch uw afspraak te annuleren anders rekenen wij het volledige tarief.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Zijn er nog vragen staan wij je graag te woord. Tel:06-28361149. Wanneer we de telefoon niet kunnen aannemen kun je een bericht achterlaten. We  bellen dan zo spoedig mogelijk terug.

Privacy regelement?

De registratie persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens die aan Medifa worden verstrekt, zijn uitsluitend bestemd voor Medifa en zullen niet zonder toestemming aan derden worden doorgegeven.

Aansprakelijkheid?

Deelname aan sessies is voor eigen risico. Zowel Medifa als de coach/counselor van Medifa ervaart geen enkele aansprakelijkheid voor materiele of immateriele schade als gevolg van ongeval of letsel. Medifa is niet verantwoordelijk voor de medische conditie van de cliënt.

Eigendom intellectuele materialen?

Alle verstrekte informatie, aanvullende documentatie, informatie en beeldmateriaal is eigendom van Medifa en mag niet zonder toestemming worden verveelvoudigd op welke manier dan ook en /of aan derden gegeven. Op alle informatie van Medifa is het auteursrecht van toepassing.