Responsive Joomla Templates by BlueHost Coupon

Medifa werkt samen met

Zterk bestaat sinds 2008 en is opgericht door Jeroen Stoute. De programma’s die Zterk aanbied hebben zich de eerste paar jaar voornamelijk gericht op leerlingen van het basis-voorgezet en middelbaar beroeps onderwijs. In deze periode hebben wij bij vele klanten de mogelijkheid gekregen om mijn programma’s aan te bieden. Veel klanten kozen in deze periode voor sport oriëntatie lessen Aikido. Gaandeweg ontwikkelde programma’s als Voel Je Sterk en met behulp van Leo Keuvelaar, mijn klanten en een aantal hele goede vrienden is Zterk geworden wat het nu is.

Tegenwoordig verzorgen wij, met meerdere trainers, wekelijks trainingen in het onderwijs, maar ook worden wij ingehuurd door Keuze Opleidings Instituut om nationaal trainingen te verzorgen aan bedrijven en instellingen.

Zonder de steun van mijn vrouw, de trainers en alle klanten had Zterk nooit zo snel kunnen groeien.

Het doel van Zterk is zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassen kennis, ervaringen, tips en handvaten aan te bieden waardoor ze zich sterker kunnen voelen in situaties die soms lastig, vervelend of zelfs bedreigend zijn. Vaak handelen mensen vanuit aangeleerd gedrag. Door mensen handvaten te geven, ze te laten voelen en ervaren hoe het anders kan en door plezier te hebben in de trainingen leren wij mensen omgaan met lastige situaties.

"Ik hoop dat ik de aankomende jaren blijf ontwikkelen in dat gene waarvan ik ben gaan houden en dat ik samen met de mensen om mij heen kan blijven werken om mijn doel te bereiken."

Jeroen Stoute

 


 

Angels Horse Coaching is in Mei 2010 opgericht door Angelique Stoppelenburg en organiseert kinderactiviteiten,kinderlessen en beginnerslessen voor volwassenen op mijn paardjes.Ook geeft Angelique priveles aan klanten met een eigen paard. Ze is instructeur in de natural horsemanship via de methode van de twolazysevenranch en instructeur tweede graads rechtrichten via de methode van Marijke de Jong. Ook heeft ze  in Juli 2011 mijn diploma trailerlaadspecialist gehaald bij Eddy Modde

Sinds 2005 is ze zich volledig gaan richten op de Natural Horsemanship Methode van Parelli. Angelique vond het leuk dat je bij deze methode ook plezier mag hebben met je paard. In 2005 heeft ze haar  eerste level gehaald en eind 2007 haar tweede level.

 

 

 

Gezondheid is een groot goed. En je kunt gezondheid op vele manieren benaderen. Voor de één werkt dit, voor de ander dat. Het is daarom ook goed dat het aanbod heel divers is. En wat past er nu bij jou?

Op deze website vind je allerhande therapeuten, coaches en docenten met allemaal een gedegen opleiding op het eigen vakgebied en een holistische blik.